Kembimi valutor ne shqiperi iqoption opinion

4 stars based on 81 reviews

Kursi zyrtar i këmbimit ("fiksi") llogaritet sipas Udhëzimit "Mbi mënyrën e llogaritjes së "fiksit" të kursit të këmbimit të lekut, në Bankën e Shqipërisë" miratuar me ...

kembimi valutor ne shqiperi

Blihet, Shitet. EUR, 132.5, 133.3. USD, 110, 111.2. GBP, 142.3, 143.5. CHF, 115.7, 116.4. KRYESORET. AAK: AKR, drejt pjesëmarrjes në qeveri.4 ditë më parë ... GBP, -, USD, 1.2720, 1.3120. GBP, -, LEK, 141.8600, 148.3200. JPY, -, LEK, 95.9100, 106.8000. Kursi i kembimit ne date 31/08/2017 ...

Ketu mund informoheni mbi kembimin valutor ne kohe reale. Nese doni te kryeni konvertimin e monedhes tuaj ne varsi te ndonje monedhe tjeter, ju mund ta ...ILIRIA'98 Money Exchange po rinovohet. Ju kërkojmë ndjesë për shqetsimin e krijuar gjatë kësaj periudhe. Monedha. Blerje. Shitje. USD. 112.1. 112.8. EUR.28 Korrik 2017 ... Kursi zyrtar i këmbimit valutor për datën 28 korrik 2018 është si më ... në Bankën e Shqipërisë" miratuar me vendim të Këshillit Mbikqyrës, Nr.66 ...

Opzioni binarie piattaforma

4 Gusht 2017 ... Kursi i këmbimit valutor, 4 gusht 2017 ... të lekut, në Bankën e Shqipërisë" miratuar me vendim të Këshillit Mbikqyrës, Nr.66, datë 30.08.2006.Në tregun e këmbimit, valutat kryesore euro dhe dollarë këtë fund javë, kanë ndryshur kahet e këmbimit. Euro ka ndalur rënien në këmbim me lekun, ndërsa ...Kembimi Valutor, read more at TopAlbaniaRadio.Com, Non ... KURSI I KEMBIMIT VALUTOR - 29/08/2017 ... Këtë verë shërbimi në plazhet e Shqipërisë është:.